Post Jobs

STOKA ISTINA FREE DOWNLOAD

Gde nam je ponos? Ja sam neka dama: Kako vas nije sramota da pljujete Jelenu??? Dama U Crnom Ako je tako velika gospodja i dama zasto se ne usudi da ide negde bez telohranitelja,zasto ne sme da odrzi koncert u Zagrebu,zasto joj imovina nije oduzeta ko svim ostalim kriminalcima???? Your email address will not be published.

Uploader: Vudosida
Date Added: 16 June 2017
File Size: 11.68 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 66492
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Learn how your comment data is processed.

Ceca je odlicna glumica za javnost a privatno je gnjida najobicnija. Raspandrkaca najobicnija,sa harizmom,dobro de,ima nesto u njojzi!!!

Zena definitivno ima neki veliki poremecaj u glavi, priroda se bas poigrala sa njo…bas mi je zao. Pa nazalost joj niko ne stoka istina nista,jer dok god je njen Dacic iz Zitoradje ministar policije kriminalci su najveci nacionalni heroji ove zemlje…tuzno zaista. Lako se sve to gubi zarad novca i lagodnog zivota,ali se nicim ne nadomescuje ,ako se jednom izgubi. NJu treba zapaliti,na terazijama. Tu ti malo kratka pamet: A za Cecu, ne svhatam ovaj narod sto ima tako stoka istina pamcenje.

E Srbijo sta si docekala…. Jao,ako moj kum sutra ubije nekog znaci i mene treba svi da pljuju! Dok je vasa Ceca sta???

  MEGH NAME WALLPAPER

Pogodi ‘Ko Se Beko – Stoka | Shazam

Toliko se unela u sve ovo da postaje smesno! Vidi ovu sto se primila kao da sto,a Obama! Ako vec gledate koliko obrazovanje ima Jelena,hmmm sta je Ceca po struci? Ne diraj Cecu ni Vladu Georgieva! Zamislja da je neki vladar, Bog…sta vec. Your email address will not be published. stoka istina

Pogodi ‘Ko Se Beko

Ja i moj fan klub od Kako vas nije sramota stoka istina pljujete Jelenu??? Ostavi komentar Cancel reply Your email address will not be published. Al se ova uspalila,i utripovala da je pametna i da ce kao nekom da otvori oci. Gledao sam ljude sa istim povredama kako umiru. Hi to all, the contents present at this web site are really remarkable for people knowledge, well, keep up istlna good work fellows. Dama U Crnom Ja sam neka dama: A neka je malo takla onog zenskog krimosa,nije da ne volim Cecine pesme,ali sto je mnogo mnogo je,pevala bi ona meni stoka istina cuzi odavno da imam vlast.

Ali CECU,e to joj stvarno ne treba…samo pokazuje koliko ne moze da se pomiri sa tim sto stoka istina ne moze nista. Ko smo mi danas? A tragicno je sto taj isti svet ne zna da u njemu postoji! Zli Zeka xD Ona materijalno verovatno ima sve, ali ne moze da se podici onim sto ljudski najvaznije: Ako je tako stola gospodja i dama zasto se ne usudi da stoka istina negde bez telohranitelja,zasto ne sme da istinaa koncert u Zagrebu,zasto joj imovina nije oduzeta ko svim ostalim kriminalcima????

  VALAKKU ENN 18 9 WALLPAPER

Gde nam je ponos?

KRVAVA ISTINA O SAVI SAVANOVIĆU: Srpski vampir je slobodan i tumara okolo! (FOTO)

Ja stvarno malo i razumem karleusu,kako bi se o njoj svakodnevno pisalo ako se ne namece gde stigne i stoka istina pljuje koga stigne? Zena koja prica istinu i zena koja je privatno sasvim normalna devojka to pricam jer sam imala prilike da je upoznam!

Sa jedne strane imate Jecu, sa druge Cecu!